The GOLD

SALA DE NUNȚI SUCEAVA – The GOLD

Salonul The GOLD este cel mai nou salon de evenimente din Suceava. Inaugurat în august 2021, sala de nunți The GOLD din cadrul JENI Palace este o dovadă clară că stilul ”JENI” este aproape imposibil de imitat.

Salonul este mai mic ca și dimensiuni decât The QUEEN și The MAN, însă nu poate fi catalogat ca un salon de evenimente mic, ci mai degrabă mediu spre mare.

SALON THE GOLD JENI PALACE - CEA MAI FRUMOASA SALA DE NUNTI DIN SUCEAVA
Salon The GOLD JENI PALACE – Cea mai cochetă sală de nunți din Suceava

În salonul de evenimente The GOLD se pot face evenimente mici, medii și medii spre mari. Mai concret, salonul este ideal pentru orice nuntă sau botez din Suceava, atât de 75-100 persoane, cât și pentru nunți medii, de 150, 200 , 250 sau chiar și 300 de persoane, întrucât cei 520 metri pătrați de care dispune salonul, permit desfășurarea și a unor evenimente mari, cu un real succes.

Cea mai nouă sală de nunți din Suceava – The GOLD

Salonul The GOLD este un salon al oglinzilor aurii, unice în Suceava. Deși are stâlpi, sala compensează printr-o grandoare greu de egalat, stâlpii fiind îmbrăcați în oglindă gold-aurie, perforată extraordinar, astfel încât din fiecare stâlp ies lumini care generează un ambient fabulos. Astfel, stâlpii, care la o primă vedere ar putea părea un mic dezavantaj, se transformă într-un mare atu vizual și estetic, decorul fiind literalmente extraordinar.

The GOLD – o sală de nunți pentru mirese cu personalitate

Practic, salonul The GOLD atrage ca un magnet, chiar dacă dimensiunile nu sunt uriașe. Tavanul este plin de lumini de senzație. Poziționate în formă de semicerc, ledurile din tavan impresionează instantaneu, încă de la intrarea invitaților în sală, întrucât acest concept nu este unul cu totul nou, nemafiind întâlnit la niciun salon de evenimente din Suceava.

JENI PALACE - THE GOLD - O sala de nunti unica in Suceava
JENI PALACE – THE GOLD – O sala de nunti unică în Suceava

Decorul, cromatica, contrastul între oglinzile gold și ceramica neagră în care se oglindesc luminile de senzație din tavan, fac din salonul The GOLD una dintre cele mai spectaculoase săli de nunți din Suceava.

Curte interioară și posibilitate de desfășurare evenimente intime în aer liber

Sala de nunți The GOLD din cadrul JENI Palace dispune de o zonă generoasă în care se pot organiza evenimente în aer liber. Aceasta este o zonă cu gazon, palmieri și tufe care conferă sentimentul de zonă verde, iar curtea interioară din care se face accesul spre salon este una care conferă un grad de intimitate mare tuturor nunților organizate aici.

Palmierii fac parte din decorul zonei de acces în salonul The GOLD

Cele mai mici prețuri de nuntă din Suceava

Orice nuntă în salonul The GOLD beneficiază de un pachet promoțional de senzație. Astfel, orice nuntă de minim 150 de persoane poate beneficia, în anumite condiții, de un discount de până la 20%.

De-asemeni, orice nuntă rezervată în zile de joi sau vineri poate beneficia în anumite condiții de formație de nuntă la un preț foarte avantajos sau gratis, aranjamente florale gratis, excursie în Dubai și multe alte surprize.

The GOLD – o sală de nuntă care arată impresionant

Pentru rezervări, miresele din Suceava pot suna direct la numărul de telefon 0756 035 396 sau pot trimite un mesaj pe Whatsapp, de unde li se va răspunde cu promptitudine și profesionalism.

Tel: 0756 035 396