DESPRE JENI PALACE

JENI Palace, situat în cea mai nouă și modernă zonă din oraș, pe bulevard Sofia Vicoveanca, este cel mai nou și cu siguranță cel mai frumos salon de evenimente din Suceava și unul dintre cele mai extravagante și exclusiviste saloane din România. Inaugurat în august 2019, sala de nunți JENI Palace a cunoscut deja un succes imens în rândul tuturor mirilor din Suceava, care sunt fascinați de luxul fabulos, de detaliile incredibile, de extravaganța și de bunul gust al salonului. Astfel, într-un timp record, JENI Palace și-a câștigat deja reputația de cea mai frumoasă sală de nunți din Suceava, majoritatea celor care au văzut-o exprimându-și convingerea că este una dintre cele mai spectaculoase nu doar din Suceava, ci chiar din România, nicăieri nemafiind întâlnită o clădire atât atât de curajoasă, de modernă, cu o abordare arhitecturală atât de impresionantă și cu o atenție atât de mare manifestată față de micile detalii, care fac diferența.

JENI Palace - Cel mai frumos salon de evenimente din Suceava
JENI Palace – Cel mai frumos salon de evenimente din Suceava

Stilul arhitectural este unul unic în România, fiind inspirat din zona arhitecturală a celor mai moderne metropole din lume, precum Dubai sau New York. Astfel, fațadele clădirii exprimă un stil ultra-modern, avangardist și extrem de spectaculos, care îți taie respirația și care nu te poate face să exprimi decât: ”WOW, cât de bine arată!”. Într-adevăr JENI Palace arată fabulos, atât pe exterior cât și pe interior. 

Exteriorul este extrem de curajos și modelat astfel încât să preia elementele stilului ultra-modern, stilul new-world și al epocii în care trăim, o epocă a creativității, a ingeniozității și a curajului. Stilul JENI Palace este inconfundabil, unic, exprimă atitudine și impune respect. Da, JENI Palace este o clădire care impune respect.

JENI PALACE - Cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava
JENI PALACE – Cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava

De aceea, mirii care aleg să facă nunta aici trebuie să știe că JENI Palace impune și oferă totodată respect. Lucru evident, întrucât dacă alegi să faci nunta la JENI Palace, cu certitudine te respecți și ești în categoria mirilor care pun preț pe detalii, care apreciază calitatea, nu cantitatea, care au gusturi rafinate și care știu că o nuntă înseamnă mult mai mult decât o simplă petrecere.

Cu siguranță că această clădire, dacă ar fi luată din contextul locației sale, din Suceava și ar fi așezată în orice colț al lumii moderne, fie că vorbim de New York, Dubai sau Londra, va stârni admirație și apreciere.

JENI PALACE - Cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava
JENI PALACE – Cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava

Toate spațiile interioare ale salonului de evenimente JENI Palace au fost decorate de una dintre cele mai talentate și de succes echipe de arhitecți și designeri din București. Materialele utilizate pentru decorare sunt atent selectate, de cea mai fină calitate, aproape în integralitate purtând eticheta unor branduri celebre ale unor designeri italieni de renume, precum Valentino și Cavalii, toate fiind personalizate după dimensiunile pereților saloanelor.

TREI SALOANE DE EVENIMENTE

JENI Palace se mândrește cu trei saloane de evenimente, cele mai frumoase din Suceava: ”The MAN” și ”The QUEEN”, și, mai nou, ”The MAN”, unul mai exclusivist și mai spectaculos decât celălalt. Cele trei saloane de nunți se întrec în frumusețe, în spectaculozitate și în grandoare. Nu poți să spui care dintre ele e vedeta, dar cu certitudine toate trei sunt senzaționale, fabuloase, iar stilul în care au fost făcute este cu certitudine nemaivăzut la niciun salon de evenimente din Suceava.

Cele trei saloane sunt diferite ca și abordare, au o tematică și o cromatică diferită, dar păstrează puterea senzațională a stilului comun: exclusivist, ultra-modern. Toate sunt dotate cu lobby-uri generoase , decorate senzațional, pline de lumini ascunse în cel mai avangardist și subtil mod posibil, tapete care îmbina prezentul cu viitorul, toate au câte un bar ultra-modern, toate sunt dotate cu apartamente Luxury pentru miri, și cu grupuri sanitare separate, decorate de-asemeni în cel mai fashion stil posibil, cu tapet de cea mai fină calitate, mozaicuri și ceramice aparținând celor mai celebre branduri din lume.

SALA DE NUNTI SUCEAVA – The QUEEN

Sala The Queen, care poate găzdui un maxim de 500-525 invitați, este o dovadă pură a ingeniozității designerilor, arhitecților și a celor care au venit cu sugestia acestui stil. Este singura sală din România cu pereții în valuri, luminați de niște inserții uluitoare constând în dungi verticale de lumină ascunsă. Astfel, orice persoană care calcă pragul salonului va fi total impresionat de spectaculozitatea abordării și a iluminatului. Totul pare o nebunie, la modul pozitiv vorbind, sala neavând nimic din stilul banal și plictisitor al altor saloane de evenimente din Suceava.

Salonul The QUEEN de la JENI Palace
Salonul The QUEEN de la JENI Palace

Tavanul este unul dintre cele mai spectaculoase din țară, fiind în formă de ochi asiatic, placat pe fundal integral cu oglindă gold, iar în partea sa inferioară dă senzația că este susținut de niște petale care crează la rândul lor iluzia că ești într-o lume ultra-modernă. Mocheta, ca și întreg moblierul este de proveniență Italia, fiind personalizat până în cel mai mic detaliu, începând de la țesătură, continuând cu design și combinații cromatice.

Lobbyul este plin de oglinzi triunghiulare ascuțite, care distorsionează intenționat banalitatea aerului încăperii, iar barul semicircular placat cu mozaic auriu și ceramică neagră îți taie respirația încă de când intri în salon.

SALA DE NUNȚI SUCEAVA – The MAN

Salonul ”The MAN”, care poate fi gazda unor evenimente de până la 550-600 persoane, este ca și abordare arhitecturală diferit de The QUEEN. Acesta este unic în sfera saloanelor de evenimente din Suceava prin simplul fapt ca are balcoane și loje, care trasează pe de o parte un aer unic, elegant și aerisit, însă în egală măsură induce ideea că te afli într-un amfiteatru al unei lumi antice.

Salonul The MAN de la JENI Palace arată senzațional

Practic salonul The MAN este singura sală de nunți din Suceava care are loje la etaj, unde atât invitații cât și mirii pot privi fastuozitatea evenimentului de sus, ceea ce conferă un aer unic salonului. Balustradele balcoanelor sunt realizate într-o manieră ultra modernă, fiind în formă de șarpe, aceasta fiind o inovație în sfera design-ului interior al saloanelor de evenimente din Suceava.

SALA DE NUNȚI SUCEAVA – The GOLD

Salonul The GOLD este cel mai nou salon de evenimente din Suceava. Inaugurat în august 2021, sala de nunți The GOLD din cadrul JENI Palace este o dovadă clară că stilul ”JENI” este aproape imposibil de imitat.

Salonul este mai mic ca și dimensiuni decât The QUEEN și The MAN, însă nu poate fi catalogat ca un salon de evenimente mic, ci mai degrabă mediu spre mare.

În salonul de evenimente The GOLD se pot face evenimente mici, medii și medii spre mari. Mai confret, salonul este ideal atât pentru nunți sau cumătrii de 75-100 persoane, dar și pentru nunți medii, de 150, 200 , 250 sau chiar și 300 de persoane, întrucât cei 520 metri pătrați de care dispune, permit desfășurarea și a unor evenimente medii spre mari, cu un real succes.

Salonul The GOLD este un salon al oglinzilor aurii, unice în Suceava. Deși are stâlpi, sala compensează printr-o grandoare greu de egalat, stâșăii fiind îmbrăcați în oglindă gold-aurie, perforată într-un mod senzațional, astfel încât din fiecare stâlp ies lumini care generează un ambient fabulos. Astfel, stâlăii care la o primă vedere ar putea părea ca fiind un minus, se transformă într-un mare avantaj vizual și estetic, decorul fiind literalmente extraordinar. Practic, salonul The GOLD atrage ca un magnet, chiar dacă dimensiunile nu sunt uriașe. Decorul, cromatica, contrastul între oglinzile gold și ceramica neagră în care se oglindesc luminile de senzație din tavan, fac din salonul The GOLD una dintre cele mai spectaculoase săli de nunți din Suceava.

Salonul The GOLD de la JENI Palace arată absolut fabulos

Foarte important de reținut este că evenimentele care se pot organiza în saloanele aparținând JENI Palace pot fi atât de dimensiuni mici, cât și medii sau mari, putându-se organiza și petreceri de minim 80-100 persoane, dar și de 500 sau 600, întrucât salile sunt gândite într-o asemenea manieră încât aranjamentul mobilierului să permită organizarea atât a evenimentelor mici, precum botez sau evenimente private, cât și a nunților mari, de 500 și peste 550 de persoane.

JENI Palace - un salon de evenimente pentru miri cu personalitate
JENI Palace – un salon de evenimente pentru miri cu personalitate

ACUSTICĂ UNICĂ ÎN SUCEAVA

JENI Palace are cea mai bună acustică din oraș, orice formație de nuntă din Suceava lăudând modul în care se aude muzica, și în care sună instrumentele, care se aud perfect în sală.

O nuntă fără un sound adecvat poate fi un real eșec. Dimensiunile perfecte ale sălii permit sunetului să se distribuie în mod compact, sala fiind extrem de bine proporționată pe lungime-lățime-înălțime. Separat, am pus accentul în mod deosebit pe o izolație fonică de excepție, atât în ceea ce privește sticla geamurilor, cât și a pereților, care sunt izolați astfel încât sunetul să fie unul excepțional, iar petrecerea să fie pe măsura formației de nuntă și a sălii. Practic nu există formație de nuntă din Suceava care să nu confirme că Jeni Palace este locul ideal pentru o nuntă de vis.

NUNTA LA TERASĂ

JENI Palace are o terasă unică. Însumând peste peste 300 metri pătrați, terasa JENI Palace este una cum doar în marile metropole ale lumii moderne puteți găsi, forma aerodinamică contribuind la senzația că ești undeva în Dubai, nicidecum în Suceava. Terasa, cât și clădirea este luminată arhitectural de cea mai prestigioasă firmă italiană de lumini arhitecturale din România, are sonorizare ambientală, supraveghere video și este delimitată de spații verzi, palmieri, și plante exotice.

La JENI Palace facem și nunți în aer liber, la terasa noastră de senzație

SALON DE EVENIMENTE SUCEAVA – SERVICII DE ÎNALTĂ CLASĂ

Respectul față de client este o prioritate pentru tot stafful JENI Palace, care  manifestă o atenție la detalii ieșită din comun. De altfel , atenția la detalii este prioritatea zero a saloanelor JENI Palace.

JENI Palace îşi extrage totalmente energia din echipa de profesionişti care transformă orice eveniment într-o amintire memorabilă și antologică. Fie că vorbim despre echipa de manageri, de ospătari sau de bucătari, la JENI Palace nu veți întâlni niciodată servicii mediocre sau modeste, ci de înaltă clasă.

Facilităţile oferite de JENI Palace acoperă absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate în acest spaţiu sa tindă spre perfecțiune în tot ceea ce înseamnă Ballrom în Suceava: chef executiv colaborator de talie internaţională, care creionează o dată pe lună meniurile, wine library, o parcare de 2500 mp, și nu în ultimul rând, o echipă dedicată, formată din cei mai buni  și experimentați profesioniști.

Echipa Jeni Palace oferă consultanță gratuită cu privire la nuntă, fiind un adevărat  Wedding planner pentru  orice nuntă din Suceava și nu doar din Suceava. Serviciile de consultanță pe segmentul wedding planner pe care îl oferim mirilor  este gratuit și vine la pachet cu o multitudine de alte sugestii pe care Stafful JENI Palace este pregătit să o livreze mirilor.

Weddingplannerul nu se rezumă doar la meniu, ci și la invitații de nuntă sau aranjamente florale, JENI Palace având parteneriate cu cele mai renumite firme de profil din Suceava, atât pe segmentul invitaților de nuntă, cât și pe cel al aranjamentelor florale, și pe tot ceea ce înseamna segmentul foto-video Suceava.

Pentru rezervări și oferte incredibile:

0756.035.396 – inclusiv Whatsapp

www.facebook.com/JENIpalace