The QUEEN

The QUEEN – cel mai răsunător succes printre miri, din istoria saloanelor de evenimente din Suceava

Salonul The QUEEN, inaugurat în anul 2019, a făcut senzație în lumea nunților din Suceava. Practic lansarea salonului The QUEEN a fost ca un fel de ”șoc” pozitiv pentru toate miresele din Suceava, care au conștientizat instantaneu ce oportunitate extraordinară li s-a ivit cu această sala de nunți care arăta senzațional.

JENI Palace - cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava
JENI Palace – The QUEEN este cea mai frumoasă, mai râvnită și apreciată sală de nunți din Suceava

Astfel, într-un timp extrem de scurt, The QUEEN a depășit absolut toate recordurile în materie de rezervări, aproape toate miresele din Suceava fiind înnebunite să rezerve acest salon care era demențial din toate punctele de vedere.

CEL MAI FRUMOS SALON DE EVENIMENTE DIN SUCEAVA

Stilul avangardist în care a fost conceput este de-a dreptul unic. Inspirat din arhitectura ultra-modernă din Dubai, salonul The QUEEN reprezintă apogeul luxului în sfera restaurantelor de nuntă din Suceava. Design-ul este unul uimitor, reușind să surprindă prin curaj, grandoare și inspirația decorațiunilor.

Video senzațional cu salonul The QUEEN de la JENI Palace

Această sală de nunți, dacă ar fi luată din contextul locației sale, din Suceava și ar fi așezată în orice colț al lumii moderne, fie că vorbim de New York, Dubai sau Londra, va stârni admirație și apreciere.

Toate spațiile interioare ale salonului de evenimente JENI Palace The QUEEN au fost decorate de una dintre cele mai talentate și de succes echipe de  arhitecți și designeri coordonată de un designer șef din Dubai. Materialele utilizate pentru decorarea salonului The QUEEN sunt atent selectate, sunt de cea mai fină calitate, aproape în integralitate purtând eticheta unor branduri celebre ale unor designeri italieni de renume, precum Valentino și Roberto Cavalli, toate fiind personalizate după dimensiunile pereților saloanelor.

Sala The QUEEN de la JENI Palac este fenomenala
Sala The QUEEN de la JENI Palac este fenomenala

Salon de evenimente între 200 și 550 persoane

Sala The Queen, la fel ca și sala The MAN care poate găzdui un maxim de 450-500 invitați este o dovadă pură a ingeniozității designerilor, arhitecților și a celor care au venit cu sugestia acestui stil. Este singura sală din România cu pereții în valuri, luminați de niște inserții uluitoare constând în dungi verticale de lumină ascunsă. Astfel, orice persoană care calcă pragul salonului va fi total impresionat de spectaculozitatea abordării stilistice și a iluminatului. Totul pare o nebunie, la modul pozitiv vorbind, sala neavând nimic din stilul banal și plictisitor al altor saloane de evenimente din Suceava.

Tavanul este unul dintre cele mai spectaculoase din țară, fiind în formă de ochi asiatic, placat pe fundal  integral cu oglindă gold, iar în partea inferioară pare că este susținut de niște petale care crează senzația că ești într-o altă lume. Mocheta, ca și întreg moblierul este de proveniență Italia, fiind personalizat până în cel mai mic detaliu, începând de la țesătură, continuând cu design și combinații cromatice.

Lobbyul este plin de oglinzi triunghiulare ascuțite, care distorsionează intenționat banalitatea aerului încăperii, iar barul semicircular placat cu mozaic auriu și ceramică  neagră te seduce încă de când intri în salon.

Petrecerile de la QUEEN sunt deja memorabile
Petrecerile de la QUEEN sunt deja memorabile

SALĂ DE NUNȚI ADECVATĂ ȘI PENTRU NUNȚI MICI SAU MEDII, ȘI PENTRU NUNȚI MARI ȘI FOARTE MARI

Foarte important de reținut este că evenimentele care se pot organiza în sala de nunti The QUEEN pot fi și mai mici, putându-se organiza și evenimente de minim 150 persoane, întrucât The QUEEN a fost gândit într-o asemenea manieră încât aranjamentul mobilierului să permită organizarea atât a evenimentelor mici, cochete, precum botez sau evenimente private, cât și a nunților mari, de 500 și peste 550 de persoane.

Miresele de la The QUEEN sunt mirese cu atitudine

MENIUL DE NUNTĂ la The QUEEN

În materie de meniuri de nuntă, sala de nunti JENI Palace se poate lăuda cu exclusivismul bucătarilor, atât a bucătarilor șefi din Suceava, dar și a partenerilor din București, maeștri bucătari internaționali care creionează cu mare finețe o dată la fiecare 2 luni meniurile de nuntă. Segmentul culinar este unul extrem de important pentru stafful JENI Palace, știut fiind că o nuntă de vis nu poate să fie privată de calitate totală în ceea ce privește meniul.

JENI Palace - Cel mai frumos salon de evenimente din Suceava
La JENI Palace, cei mai iscusiți bucătari ți-au pregătit un meniu pe gustul tău

Vă invităm să faceți o vizită la sala de nunti JENI Palace – The QUEEN, unde veți descoperi decoruri unicate, o atmosferă ultra-exclusivistă, în care frumusețea și eleganța se împletesc într-un ambient senzațional, inspirat de cele mai luxoase locuri ale epocii moderne, un salon de evenimente de lux cum cu siguranță nu mai poate fi găsit în Suceava.

Luxul, grandoarea, atenția obsesivă la detalii și rafinamentul aparte sunt doar câteva dintre elementele care definesc acest salon de nuntă cu adevărat uluitor, întocmai cu ceea ce își poate dori orice mire sau mireasă din Suceava, pentru această zi semnificativă din viața lor, o nunta de vis, o nuntă perfectă, în cazul de față, la The QUEEN..