NUNTA SUCEAVA

NUNTĂ SUCEAVA

JENI Palace, situat în cea mai nouă și modernă zonă din oraș, pe bulevard Sofia Vicoveanca este cel mai nou și cu siguranță cel mai frumos salon de evenimente din Suceava și unul dintre cele mai extravagante și exclusiviste saloane din România. Inaugurat în august 2019, sala de nunți JENI Palace a cunoscut deja un succes imens în rândul tuturor mirilor din Suceava, care sunt fascinați de luxul fabulos, de detaliile incredibile, de extravaganța și de bunul gust al salonului. Astfel, într-un timp record, JENI Palace și-a câștigat deja reputația de cea mai frumoasă sală de nunți din Suceava, majoritatea celor care au văzut-o exprimandu-și convingerea că este una dintre cele mai spectaculoase din România, nu doar din Suceava, nicăieri nemafiind întânită o clădire atât atât de curajoasă, de ultra-modernă, cu o abordare arhitecturală atât de impresionantă și cu o atenție atât de mare manifestată față de micile detalii, care fac diferența.

JENI Palace - cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava
JENI Palace – cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava

Stilul arhitectural este unul unic în România, fiind inspirat din zona arhitecturală a celor mai moderne metropole din lume, precum Dubai sau New York. Astfel, fațadele clădirii exprimă un stil ultra-modern, avangardist și extrem de spectaculos, care îți taie respirația și care nu te poate face să exprimi decât: ”WOW, cât de bine arată!”. Într-adevăr JENI Palace arată fabulos, atât pe exterior cât și pe interior. 

CEL MAI FRUMOS SALON DE EVENIMENTE DIN SUCEAVA

Exteriorul este extrem de curajos și modelat astfel încât să preia elementele stilului ultra-modern, stilul lumii noi și al epocii în care trăim, o epocă a creativității, a ingeniozității și a curajului. Stilul JENI Palace este inconfundabil, unic, exprimă atitudine și impune respect. Da, JENI Palace este o clădire care impune respect.

 De aceea, mirii care aleg să facă nunta aici trebuie să știe că JENI Palace impune și oferă totodată respect. Lucru evident, întrucât dacă alegi să faci nunta la JENI Palace, cu certitudine te respecți și ești în categoria mirilor care pun preț pe detalii, care apreciază calitatea nu cantitatea, care au gusturi rafinate și care știu că o nuntă înseamnă mult mai mult decât o simplă petrecere.

Această clădire dacă ar fi luată din contextul locației sale, din Suceava și ar fi așezată în orice colț al lumii moderne, fie că vorbim de New York, Dubai sau Londra, va stârni admirație și apreciere.

Toate spațiile interioare ale salonului de evenimente JENI Palace au fost decorate de una dintre cele mai talentate și de succes echipe de  arhitecți și designeri din București. Materialele utilizate pentru decorare sunt atent selectate, sunt de cea mai fină calitate, aproape în integralitate purtând eticheta unor branduri celebre ale unor designeri italieni de renume, toate fiind personalizate după dimensiunile pereților saloanelor.

JENI Palace - cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava
JENI Palace – cea mai frumoasa sala de nunti din Suceava

DOUĂ SALOANE DE EVENIMENTE

JENI Palace se mândrește cu două saloane de evenimente, cele mai frumoase din Suceava: ”The MAN” și ”The QUEEN”, unul mai exclusivist și mai spectaculos decât celălalt. Cele două saloane de nunți se întrec în frumusețe, în spectaculozitate și în grandoare. Nu poți să spui care dintre ele este vedeta, dar cu certitudine amândouă sunt senzaționale, fabuloase, iar stilul în care au fost făcute este cu certitudine nemaivăzut la niciun salon de evenimente din Suceava.

Cele două saloane sunt diferite ca și abordare, au o tematică diferită, dar păstrează puterea senzațională a stilului comun: exclusivist și ultra-modern. Ambele săli sunt dotate cu lobby-uri generoase, decorate cu mult gust, pline de lumini ascunse în cel mai avangardist și subtil mod posibil, tapete care îmbina prezentul cu viitorul, ambele au câte un bar ultra-modern, ambele sunt dotate cu apartamente Luxury pentru miri, și cu grupuri sanitare separate, decorate de-asemeni în cel mai fashion stil posibil, cu tapet de cea mai fină calitate, mozaicuri și ceramice aparținând celor mai celebre branduri din lume.

The QUEEN

Sala The Queen, care poate găzdui un maxim de 450-500 invitați este o dovadă pură a ingeniozității designerilor, arhitecților și a celor care au venit cu sugestia acestui stil. Este singura sală din România cu pereții în valuri, luminați de niște inserții uluitoare constând în dungi verticale de lumină ascunsă. Astfel, orice persoană care calcă pragul salonului va fi total impresionat de spectaculozitatea abordării stilistice și a iluminatului. Totul pare o nebunie, la modul pozitiv vorbind, sala neavând nimic din stilul banal și plictisitor al altor saloane de evenimente din Suceava.

Tavanul este unul dintre cele mai spectaculoase din țară, fiind în formă de ochi asiatic, placat pe fundal  integral cu oglindă gold, iar în partea inferioară pare că este susținut de niște petale care crează senzația că ești într-o altă lume. Mocheta, ca și întreg moblierul este de proveniență Italia, fiind personalizat până în cel mai mic detaliu, începând de la țesătură, continuând cu design și combinații cromatice.

Lobbyul este plin de oglinzi triunghiulare ascuțite, care distorsionează intenționat banalitatea aerului încăperii, iar barul semicircular placat cu mozaic auriu și ceramică  neagră te seduce încă de când intri în salon.

Cel mai frumos salon de evenimente din Suceava
Cel mai frumos salon de evenimente din Suceava

Salonul ”The MAN”, care poate fi gazda unor evenimente de până la 500-550 persoane, este ca și abordare arhitecturală diferit de ”The QUEEN”. Acesta este unic în sfera saloanelor de evenimente din Suceava prin simplul fapt ca are balcoane și loje, care induc  pe de o parte un aer unic,  elegant și aerisit, însă în egală măsură induc ideea că te afli într-un amfiteatru al unei lumi antice.

Practic salonul The MAN este singura sală de nunți din Suceava care are loje la etaj, unde atât invitații cât și mirii pot privi fastuozitatea evenimentului de sus, ceea ce conferă un aer unic salonului. Balustradele balcoanelor sunt realizate într-o manieră ultra modernă, fiind în formă de șarpe, aceasta fiind o inovație în sfera design-ului interior al saloanelor de evenimente din Suceava.

Foarte important de reținut este că evenimentele care se pot organiza în saloanele aparținând JENI Palace pot fi și mai mici, putându-se organiza și evenimente de minim 100-150 persoane, întrucât salile sunt gândite într-o asemenea manieră încât aranjamentul mobilierului să permită organizarea atât a evenimentelor mici, cochete, precum botez sau evenimente private, cât și a nunților mari, de 500 și peste 550 de persoane.

TERASA 300 MP

JENI Palace are o terasă unică. Însumând peste peste 300 metri pătrați, terasa JENI Palace este una cum doar în marile metropole ale lumii moderne puteți găsi, forma aerodinamică contribuind la senzația că ești undeva în Dubai, nicidecum în Suceava. Terasa, cât și clădirea este luminată arhitectural de cea mai prestigioasă firmă italiană de lumini arhitecturale din România, are sonorizare ambientală, supraveghere video și este delimitată de spații verzi cu plante exotice.

SERVICII DE ÎNALTĂ CLASĂ PENTRU NUNTA TA

Respectul față de client este o prioritate pentru tot stafful JENI Palace, care  manifestă o atenție la detalii ieșită din comun. De altfel , atenția la detalii este prioritatea zero a saloanelor JENI Palace.

JENI Palace îşi extrage totalmente energia din echipa de profesionişti care transformă orice eveniment într-o amintire memorabilă, și antologică. Fie că vorbim despre echipa de manageri, de ospătari sau de bucătari, la JENI Palace nu veți întâlni niciodată servicii mediocre sau modeste, ci de înaltă clasă.

NI PALACE - CEL MAI FRUMOS SALON DE EVENIMENTE DIN SUCEAVA. SALA DE NUNTI NR.1 DIN SUCEAVA
NI PALACE – CEL MAI FRUMOS SALON DE EVENIMENTE DIN SUCEAVA. SALA DE NUNTI NR.1 DIN SUCEAVA

Facilităţile oferite de JENI Palace acoperă absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate în acest spaţiu sa tindă spre perfecțiune în tot ceea ce înseamnă Ballrom în Suceava: chef executiv colaborator de talie internaţională, care creionează o dată pe lună meniurile, wine library, o parcare de 2500 mp, și nu în ultimul rând, o echipă dedicata, formata din cei mai buni  si experimentati profesionisti.

WEDDING PLANNER GRATUIT

Echipa Jeni Palace oferă consultanță gratuită cu privire la nuntă, fiind un adevărat  Wedding planner pentru  orice nuntă din Suceava și nu doar din Suceava. Serviciile de consultanță pe segmentul wedding planner pe care îl oferim mirilor  este gratuit și vine la pachet cu o multitudine de alte sugestii pe care Stafful JENI Palace este pregătit să o livreze mirilor.

Weddingplannerul nu se rezumă doar la meniu, ci și la invitații de nuntă sau aranjamente florale, JENI Palace având parteneriate cu cele mai renumite firme de profil din Suceava, atât pe segmentul invitaților de nuntă, cât și pe cel al aranjamentelor florale, și pe tot ceea ce înseamna segmentul foto-video Suceava.

MENIUL DE NUNTĂ:

În materie de meniuri de nuntă, JENI Palace se poate lăuda cu exclusivismul bucătarilor, atât a bucătarilor șefi din Suceava, dar și a partenerilor din București, maeștri bucătari internaționali care creionează cu mare finețe o dată la fiecare 2 luni meniurile de nuntă. Segmentul culinar este unul extrem de important pentru stafful JENI Palace, știut fiind că o nuntă de vis nu poate să fie privată de calitate totală în ceea ce privește meniul.

JENI Palace - Cel mai frumos salon de evenimente din Suceava
La JENI Palace, cei mai iscusiți bucătari ți-au pregătit un meniu pe gustul tău

ACUSTICA UNICĂ ÎN SUCEAVA

JENI Palace are cea mai bună acustică din oraș, orice formație de nuntă din Suceava lăudând modul în care se aude muzica, și în care sună instrumentele, care se aud perfect în sală.

O nuntă fără un sound adecvat poate fi un real eșec. Dimensiunile perfecte ale sălii permit sunetului să se distribuie în mod compact, sala fiind extrem de bine proporționată pe lungime-lățime-înnălțime, având dimensiuni ideale pentru sunet. Separat, am pus accentul în mod deosebit pe o izolație fonică de excepție, atât în ceea ce privește sticla geamurilor, cât și a pereților, care sunt izolați astfel încât sunetul să fie unul excepțional, iar petrecerea să fie pe măsura formației de nuntă și a sălii. Practic nu există formație de nuntă din Suceava care să nu confirme că Jeni Palace este locul ideal pentru o nuntă de vis..

CONCLUZII

Nimic nu este banal la JENI Palace. Nimic nu este pus întâmplător, totul este realizat după planuri analizate îndelung și echilibrate estetic cu mare atenție de către designeri

Vă invităm să faceți o vizită la JENI Palace, unde veți descoperi decoruri unicate, o atmosferă ultra-exclusivistă, în care frumusețea și eleganța se împletesc într-un ambient senzațional, inspirat de cele mai luxoase locuri ale epocii moderne, un salon de evenimente de lux cum cu siguranță nu mai poate fi găsit în Suceava.

Luxul, grandoarea, atenția obsesivă la detalii și rafinamentul aparte sunt doar câteva dintre elementele care definesc acest salon de nuntă cu adevărat uluitor, întocmai cu ceea ce își poate dori orice mire sau mireasă din Suceava, pentru această zi semnificativă din viața lor, o nunta de vis, o nuntă perfectă.