CONFERINTE SUCEAVA

Ambele săli de la JENI Palace sunt adaptabile pentru segmentul Conferințe. Astfel, orice conferință pentru orice eveniment corporate sau de business din Suceava îl veți putea organiza la JENI Palace. Când vine vorba de conferințe în Suceava, marile companii trebuie să știe că orice eveniment de business pe care vor să îl organizeze în Bucovina va putea fi găzduit de JENI Palace, care în mod cert este cea mai potrivită și mai dotată sală de conferințe din Suceava. Orice eveniment privat, orice ședință de training, orice conferință de presă sau orice workshop se poate organiza cu succes la JENI Palace.

JENI Palace - Cel mai frumos salon de evenimente din Suceava pentru nunta ta
Pentru o conferință care se respectă, JENI Palace este locul cel mai potrivit

Orice business-man sau profesionist știe că Evenimentele Corporate sunt evenimente complexe, implică organizare profesionistă, dar și echipamente pe măsură. JENI Palace întrunește toate aceste calități, putând găzdui evenimente business de înaltă clasă, asigurând toate necesităţile unei conferinţe, astfel încât totul să decurgă perfect. Ca atare, JENI Palace este sala de conferințe din Suceava pe care nu trebuie să o evite niciun organizator de evenimente corporate de succes.

Respectul față de client este o prioritate pentru tot stafful JENI Palace, care manifestă o atenție la detalii ieșită din comun. De altfel , atenția la detalii este prioritatea zero a saloanelor JENI Palace.